15 Aralık 2014 Pazartesi

ilk deneyimim

Merhaba sevgili okuyucular, ben Bursa’dan Emre. 175 cm boyunda sarışın ve yeşil gözlüyüm. Şu an 19 yaşındayım ama sizlere anlatacağım olay 17 yaşımdayken gerçekten başımdan geçmiş bir olaydır. 3 çocuklu öğretmen olan anne-babanın en küçük tek erkek çocuğuyum. İki ablamdan sonra erkek olduğuma çok sevinen ailemin bilmediği şey ise erkeklik organımın ergenlikten itibaren hiç sertleşemediği ve dahası kendimi erkek gibi değil hep kız gibi hissediyor olmamdı. Tüm vaktimi ablalarımla birlikte geçirir, onları izler ve kendime hep onları örnek alırdım. Erkek arkadaşlarıyla flörtlerini dinler, evde tek kaldığımda onların iç çamaşırlarını ve kıyafetlerini giyer, makyaj yapar ve aynanın karşısında kendi kendimi izlerdim. Aslında okulda bir çok kızın ilgisini çekebilecek kadar yakışıklı olmama rağmen ilgimi erkekler çekiyordu ama bu duygumu kimseye açamıyordum. Bazen anne-babam evde yokken eve erkek arkadaşlarını getiren ablalarımın erkek arkadaşlarına bende aşık olur ve hep onları kıskanırdım.
Ablalarım birer yıl arayla üniversiteyi kazanıp İstanbul’a gittikten sonra evde tek kalmıştım ve tamamen boşlukta hissediyordum kendimi. Okuldayken arkadaşlarım penis boylarından, mastürbasyon yaptıklarından, kızları yatağa atmaktan bahsederken ben hep onlarla kendimi yatakta kadınları olarak hayal ederdim ama bu hep hayalde kalırdı. Yine bir gün anne-babamın hafta sonu İstanbul’daki ablalarımın kaldıkları evde onları ziyaret edip hafta sonunu orada kalacakları gün eve sınıf arkadaşlarımdan birisi gelmişti ve bilgisayarımda pornofilm izliyorduk. Adam kadını arkasından beceriyordu. Arkadaşım adamın ne kadar zevk aldığını “keşke o adamın yerinde olsaydım” diyor benimse gözüm kadındaydı içimden kadınla birlikte bende inliyordum adeta “keşke kadının yerinde olsaydım” diye içimden geçiriyordum. Kadının yüzündeki zevk ve zevkten inlediğini görünce bu duyguyu mutlaka yaşamak istediğimi düşündüm o an. Yanımdaki sınıf arkadaşım olduğu için çekinmiştim ve aklıma bunu tanımadığım bir erkekle yaşamak gelmişti.
Bursa merkezde oturduğum için ismini vermek istemediğim Bursa’da yaşayan herkesin bildiği eşcinsellerin takıldığı bir bar vardı ve o bara gitmeye karar verdim. Ablalarımdan kalma makyaj malzemeleriyle belli belirsiz hafif makyaj yaptım ve bara gitmek için evden çıktım. Daha erken saatlerdi ama kış olduğu için hava çoktan kararmıştı. Bir bar taburesine oturdum ve içkiden hoşlanmadığım için meyve suyu istedim. İçerisi karanlık sayılabilecek kadar az ışıklıydı ama benim oturduğum yer oldukça aydınlıktı. Meyve suyumu daha birkaç yudum içmiştim ki isminin Uğur olduğunu sonradan öğrendiğim, 35 yaşlarında, esmer, hafif kirli sakallı ve oldukça iri birisi gelip yanıma oturdu. Kendisine bir bira söyledi ve bana “bir şey içmek ister misin?” diye sordu. Elimdekini gösterdim ve teşekkür ettim. Birası geldiğinde kendini tanıttı. Adı Uğur’du, Adana’lı bir tır şoförü olduğunu ve Adana’da yaşadığını söyledi. Kenarda daha az ışıklı bir yere geçip orada konuşalım dedi.
Oturduğumuz yer 4 kişinin oturabileceği bir bölmeydi ve ışıksızdı. Ben karşılıklı otururuz diye düşünüp oturduğumda karşıma oturmak yerine yanıma oturmuştu. Tanımadığım için biraz çekinmiştim ve uzak durmak için duvara yakın oturdum ama o daha yakın olmak için yanıma oturdu. Sonra başta oldukça itici gelen Uğur benimle biraz konuştuktan sonra ona ısınmaya ve hoşlanmaya başladım. Bursa’lı değildi, onu bir daha görmeyecektim ve oldum olası esmer erkekler bana çekici gelir… Yanıma iyice sokulmuştu neredeyse kucağında gibiydim ve o kadar iriydi ki adeta yanında oyuncak gibi kalıyordum. Hayatımda hiç bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum. Köşede duvara iyice sıkışmış sadece onu dinliyordum. Benden çok hoşlandığını ve arkadaş olmak istediğini söyledi. Bunu söylerken elimi tutuyordu ve gözlerimin içine bakıyordu. Çok kibardı… o kadar yakındı ki sıcak nefesini yüzümde hissediyordum, elleri sıcacıktı ve kahverengi gözleri adeta ruhuma işliyordu. Belki de ne istediğini bilen açık sözlü olmasından etkilenmiştim. Onun bu kibarlığından ve samimiyetinden cesaret alarak “ şey… ben ilk defa” dedim… cümlem bitmeden dudaklarıma yapışmıştı. İtiraz etmeden uzun uzun öpüştük. Alt ve üst dudaklarımı emiyor, dilini ağzımın içinde gezdiriyordu. Öpüşürken sırtımı duvara dayamıştım ve daha geriye gidecek yer yoktu, kucağındaydım neredeyse ve neredeyse oracıkta üzerime çıkacaktı. Elimle iterken durdu ve hadi dışarı çıkalım dedi.
Baş başa olacağımız bir yere gidelim dediğinde ilk evde kimsenin olmadığı aklıma geldi ama ne kadar hoşlanmış olsam da sonuçta tanımıyordum ve evde olacak bir olumsuzlukta ona gücüm yetmezdi. Evin müsait olmadığını söyleyince Uğur’da bir otele gidelim o zaman dedi. Otellerde giren ve çıkan herkesin kameralarla ve evraklarda kaydı tutulduğunu biliyordum ve adımın bir erkekle aynı odada kayda geçmesini istemiyordum. En sonunda tırının bize çok yakın olan tır parkında olduğunu ve eğer istersem aracının içinde birlikte olabileceğimizi söyledi. Kabul ettim ve birlikte yürüme mesafesi kadar yakın olan tır parkına gittik. Daha saat akşam dokuz olmasına rağmen kış olduğu için hava erken kararmış ve soğuğunda etkisiyle dışarda kimse kalmamıştı. Sırayla dizili tırların arasından geçtikten sonra “üşüdüm daha çok gidecek miyiz?” diye sordum… o da “sabret seni ısıtıcam bebeğim” dedi ve nihayet dev gibi bir tırın önünde durduk. Kapısını açtı ve önden ben yukarı tıra tırmanırken eliyle popomdan tutarak çıkmam için bana yardımcı oldu.
İçerisi sıcaktı ve tırının koltuğunu yatırdığında iki kişinin rahatlıkla uyuyabileceği genişlikte bir yatak halini almıştı. Kapıları kilitledi ve kırmızı renkli gece lambasını yakınca içerisi yatakta dahil tamamen siyah deriden döşenmiş çok zevkli bir yer olduğunu gördüm. Aracının içinde mini buz dolabından küçük bir klozete kadar hemen her şey vardı. Tavan ayakta duramayacak kadar engindi. İki kişinin uyuması için uygun olan yer oturan iki kişinin sığması için oldukça küçüktü. Fazla konuşmadan üzerime çıktı ve bende sırt üstü uzandım. Uğur’la birkaç dakika öpüştükten sonra tekrar daha önce hiç yapmadığımı ve ilk olacağını hatırlattım. Üzerimdeki elbiselerimi çıkardı sonra da kendi üzerindeki kıyafetleri. İkimizin de üzerinde sadece külotlarımız kalmıştı. Zaten fazlasıyla heyecanlı olmama rağmen çıplak olunca iri vücudu ve kuvvetli kolları beni daha da heyecanlandırdı. İnce ve zarif vücuduma, bacaklarıma baktı ve ne kadar tüysüz ve pürüzsüz olduğunu söyledi. Bir erkek tarafından beğenilmek hoşuma gitmişti. Sonra külotumu çıkardı ve penisimin küçüklüğüyle dalga geçerek. “bu ne böyle küçücük birazdan sana gerçek bir yarak nasıl olur göstericem” dedi. O kadar utanıyordum ki hiçbir şey söyleyemiyordum. Yatağa beni yüz üstü çevirdi ve popoma bakıp… “sende hiç kıl yok mu lan?” dedi… “yerim senin o sarı tüylü süt gibi götünü” deyip ağzını popomun arasına adeta gömdü. Popomu öpüyor yanaklarını iki avcuyla sıkıp okşuyor, göt deliğimi emiyor, içine dilini sokuyor hatta emerek vakum yapıyordu. Yatakta yüz üstü uzanmış popomla oynamasını beklerken çok hoşuma gitmesine rağmen bir yandan da utanıyor ve bir kaza çıkmaması için bir an önce bu yaptığına son vermesini ve bir an önce beni artık kadını yapmasını bekliyordum. Bu şekilde uzunca popomla seviştikten sonra kafasını popomdan çıkartıp “demek buna daha önce kimse girmedi ve götünün kızlığını ilk ben sikip seni kadınım yapıcam” dedi. Biraz utanarak kafamı evet anlamında sallayarak onu onayladım.
Kendi külotunu çıkardı ve hayatımda ilk defa gerçek bir erkek penisi görmüştüm. Onunkini görünce benimkiyle neden dalga geçtiğini daha iyi anlıyordum. Tam sertleşmemiş olduğu halde kocaman görünüyordu. Tavan ayağa kalkılmayacak kadar engin olduğundan Uğur dizlerinin üzerindeydi. Önünde diz çöktürdü ve o an penisine bakıyordum. “Hadi tanışın bir birinizle” dedi. Penisiyle yanaklarıma tokat atar gibi vurdu ve “Yiyeceğin yarağın önce bir tadına bak” dedi. Birazdan kadını olacağım için çok heyecanlıydım ve erkeğimin penisi önümde tüm muhteşemliğiyle duruyordu. Önce kafasına küçük öpücükler kondurdum sonra penisinin gövdesini öpmeye başladım. Çok romantikti ama romantikliği Uğur sabırsızlıkla kafamdan tutup penisine doğru çekti kafamı ve bende ağzımı aldım mecburen boğazıma kadar alınca ortada romantiklik kalmamıştı. Emmeye başlayınca ilk başta hafif çiş tadı ve hafif ter kokuyordu o yüzden biraz tiksinerek başladım emmeye ama sonra hoşuma gitmeye başladı. O an onun kadını olduğumu ve onunda benim erkeğim olduğunu hissettim. Erkeğimin penisini emdikçe ağzımın içinde büyüyor ve sertleşiyordu. Harika bir duyguydu. Erkeğim azınca bana sert ve daha kaba davranmaya başlamıştı. Kafamdan tutup ağzımda daha ilerilere sokuyordu penisini ve “bu gece seni götünden sikip fahişem yapacağım” diyordu. Aslında bu benimde hoşuma gidiyordu ama birazda korkuyordum. Ağzımın içinde o kadar büyüdü ve sertleşti ki sikinin kafası boğazıma kadar girmesine rağmen tamamını ağzıma almamın imkanı yoktu.
Penisini ağzımdan çıkardı ve arkama geçti. Önünde köpek gibi dört ayak domaldım. Çekmecesini açtığında çeşitli vazelinler, kremler ve kaydırıcıları gördüm. Belli ki tırına bindirip siktiği ilk kişi ben değildim. Biraz kıskanır gibi oldum ama sonuçta onun karısı değildim hatta aslında bir kadın bile değildim… ama göt sikmede usta olduğu belliydi ve ilk deneyimimi usta bir sikiciyle yapacak olmam şu saatten sonra götümü sikmeden bırakmayacağını bilmek biraz endişelendirdi ama tecrübeli olduğu içinde beni biraz rahatlattı. Dolaptan çıkardığı özel yağı popomun yanaklarına, göt deliğime ve kendi parmaklarına sürdü. Önce işaret parmağını arkama soktu. Çok hoşuma gitti. Biraz beklettikten sonra orta parmağını soktu hafif acıdı ama güzeldi… orta parmağı ile götümde ileri geri yaptı. Sonra orta parmağını ve işaret parmağını birleştirip soktu. Daha fazla acıdı ama Uğur’un az önce ağzımdaki sikinin büyüklüğü aklıma gelince sesimi çıkarmadım ve kendimi asıl ona hazırlıyordum. İki parmağını götümde ileri geri yaparak iyice alıştırdı. Parmaklarını götümden çıkardı ve sikinin kafasına biraz daha yağ döktü ve göt deliğime yasladı. Belimden tuttuğu kocaman iki elinin arasında belim o kadar ince kalıyordu ki… belimden sanki kaçacakmışım gibi sıkıca kavradı ve penisinin kafası arkamdan göt deliğimi zorlamaya başladı. Belimden tutmuş ve arkama zorladıkça göt deliğimde acı gittikçe daha fazlalaşıyordu. Canım acıdıkça götümü kaçırmaya çalışıyordum ama belimden iki eliyle o kadar güçlü kavramıştı ki kurtulabilmemin imkanı yoktu. Çaresiz yiyecektim o yarağı. Kafası içime yavaşça girerken götüm yırtılıyormuş gibi acıyordu ve adeta götüme giren Uğur’un penisi değil kılıç giriyor gibi acıtıyordu ama biliyordum ki ne kadar acısa da çaresiz oracıkta beni kadını yapacaktı ve bunu bende istiyordum. Sonra sert bir şekilde itti ve kafası içime girdi. İçime girince korktuğum başıma geldi ve tuvaletim gelmişti… “Dur tuvaletim geldi” dedim ama Uğur’un beni pek dinlediği yoktu. “Korkma sana öyle geliyor bişey olmaz” dedi. “Zaten şu an tıpayı yedin gelsede çıkaramazsın” dedi. Ben önünde domalmış ve Uğur’da arkamda bana “Asıl zor kısmı kafasını almaktı aldın şimdi biraz daha dişini sık alışırsın” dedi… Canım çok acıyordu ve kafası içimde bir süre götüm alışana kadar bekledikten sonra içimde sikiyle küçük hareketlerle git-geller yapıyor bense acıdıkça götümü kaçırıyordum ama belimi öyle bir kavramıştı ki arkamdan elinden kurtulmamın imkanı yoktu… Daha az acısın diye önünde domaldıkça Uğur’da daha derinlerime gidiyordu. İçimde büyüdükçe büyüyordu ve nihayet tırın içinde artık kaçacak yerde kalmamıştı ve köşeye sıkıştırmıştı. Uğur’da artık götümü iyice alıştırıyordu. Her girdiğinde içimde biraz daha derinime giriyordu. Daha önünde domalalı beş dakika olmuştu ama bu kadar kısa zamanda bile götüme o koca sikinin tamamını köklemişti ve arkamda o da zevkten inlemeye başlamıştı. Artık rahatlamıştım ve erkeğim içimde rahat rahat gidip gelirken bende önünde domalmış tadını çıkartıyordum. Uğur’un kadını olmuştum ve hayatımda ilk defa böyle bir zevki tadıyordum. Erkeğimin önünde başımı eğebildiğim kadar eğip popomu havaya kaldırıyordum, iki elimle popomu ayırmıştım ve bu şekilde daha rahat girip çıkıyordu. Uğur’da iki eliyle belimden tutup arada bir eliyle popoma şaplak atarak “küçük orospum sen ne yiyorsun da bu götün bu kadar tatlı” diyor bir yandan da kalın, damarlı ve kaya gibi sertleşmiş sikini benim ince ve daracık deliğime acımadan sokup çıkartıyordu. Kendimi kastıkça daha çok canım acıyordu ve bende daha rahat girip çıkması için götümü kasmadan erkeğime teslim olmuş vaziyette domalmış tadını çıkarıyordum. Bazen popoma çok sert girdiğinde ya da penisini içimden hızlı çıkardığında koca penisinin yerine içime hava doluyordu ve “fort!” diye ses çıkıyordu götümden. Çok utanıyordum ama ne yapsam da o sesin çıkmasına mani olamıyordum ve her defasında o sesi duyduğunda Uğur arkamdan “ohh!!” diye inliyordu. Belli ki çok hoşuna gidiyordu. Arkamda erkeğim, içinde ise gücünü hissediyordum adeta. O kadar güçlü itiyordu ki tır komple sallanıyordu şiddetinden. Ben zaman kavramını yitirmiş gibiydim… Her şey götümde toplanmıştı sanki… Ohhhh ne kadar çok zevk alıyordum… Sikildikçe daha çok istiyordum sikilmeyi… Beynim patlıyordu sanki… O kıllı ayı, beni önünde domaltmış fahişesiymişim gibi yalnızca götümü değil, beynini de sikiyordu sanki… Beni delirtiyordu… Sonra birden kasılmaya başladı… Sikinin içimde demir gibi sertleştiğini hissettim o anda… o kadar köklemişti ki erkeğimin taşaklarını benim küçücük taşaklarımın üzerinde olduğunu hissettim. Ve fışkırtmaya başladı… Ahhhh en dibime fışkırtıyordu tohumlarını… Bitmek bilmezcesine, o yakıcı sıcaklıktaki tohumlarını içime fışkırtıyordu… Ohhhhh karısı olmuştum ve götüme fışkırtıyordu tohumlarını… Gözlerim karardı. Uğur’da nefes nefese ve sırılsıklam terlemişti. Öylece adeta yığıldı üzerime ve bende ağırlığından yatağa yüz üstü uzandım. Ağırlığının altında erkeğimin penisi hala içimde sert ve çok azda olsa damla damla doluyordu hala içime… O an çok gurur verici bir his yaşıyordum. Benden neredeyse 20 yaş büyük ve vücudu benim iki katım olan bir erkeğin kadını olmuş ve onu bitirmiştim. İspatı da şu an içimdeki tohumlarıydı. Uğur’da artık beni kadını olarak görüyor ve rahatça üzerimde uzanmış dölleriyle dolu göt deliğim vıcık vıcık olmuştu. İçimde yavaş yavaş gidip gelirken mahvolmuş göt deliğimden penisini kökledikçe hava çıkıyor ve götümden çıkan gazla taşan dölleri bacaklarımdan aşağı sıcak sıcak aktığını hissediyordum. Kulağıma “Bu tırda ne götler siktim ama seninki kadar taze ve tatlı bir göt görmedim. Kadınım olmak hoşuna gitti mi?” diye sordu. Dudaklarından öptüm ve “Teşekkür ederim kocacığım” dedim. “Nasıl osurttum seni?” dedi gülerek… biraz bozuldum ve utandım ama yalan söylemiyordu. Sikini götümden çıkardı ve ağzıma sokup sikinin üzerine yapışmış döllerini yalatarak temizletti. Uğur klozeti göstererek “Götünden sikerken tuvaletim geldi diye bağırıp duruyordun hadi şimdi git bakalım bir şey çıkacak mı?” dedi. Gerçekten de doğru söylüyordu. Klozete oturup ıkındıkça götümden erkeğimin az önce osurtarak doldurduğu döllerinden başka bir şey çıkmıyordu.
(Beğenilirse devamını da yazarım)

1 yorum:

  1. SLM BEN 28 YAŞINDA DUL EVLİ YADA ÇİFT EŞLER GİZLİLİĞE ÖNEM VERİYORUM ANTALYA DA YAŞIYORUM VE SAKİN TENA YERDE YAŞIYORUM BAKIMLI VE TATLI BİRİYİM ARAYIN GÜVENMESENİZ SEVMESENİZ GELMEYİN ÇİFTLER E DAHA ÇOK ÇALIŞIYORUM 0537 680 98 68 WATSAPDAN RESİMLERİME BAKA BİLİRSİN BURDANDA ULAŞA BİLİR ÇİFRLER EŞLERİNİ KANDIRARAK BANA MASAJ YAPTIRTA BİLİRSİNİZ BENİM EROTİK MASAJIM KARŞISINDA SİZİ ALDATMAMA ŞANSI YOK FACEBOOK:https://www.facebook.com/Antalya-masaj-1240225232723481/
    Antalya-masaj günlük haftalık aylık bayanların evine gidiyorum ara bak güvenmesen beğenmesen gelmem ayda 50 kişiyle değil 5 kişiyle şaglıklı temiz ve kaliteli hizmet veriyorum..

    YanıtlaSil